Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya dürüst açılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Bunun dâhilin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlamlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız mıntıka kabil) ve size geliştirilmiş ve elan şahsi özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha çok bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik karınin tercih edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation Yangın Kapısı Fiyatları services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Müstamel strüktürlarda ve yangın merdiveni yerı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Report this wiki page